Rudi Thijs BVBA werd in 2005 opgericht door Rudi Thijs.  Hij had maar liefst 10 jaar ervaring als plaatser van RAMEN EN DEUREN en 10 jaar ervaring als monteur van INDUSTRIEBOUW. Met deze ervaring ging hij in september 2005, samen met twee personeelsleden, van start. Het bedrijf groeide na een jaar uit tot een bedrijf met 2 plaatsingsploegen.

Na drie jaar bouwde Rudi Thijs BVBA zijn eigen bedrijfshal met burelen op het nieuwe industrieterrein Heikesveld te Neerpelt, waarin zowel plaatsingsploegen als binnendienst konden uitbreiden.

In 2010 werd zusterfirma Thijs Industriebouw BVBA opgericht. Vanaf dit moment hebben beide bedrijven hun eigen specialiteit.

Momenteel heeft Rudi Thijs BVBA twee volwaardige plaatsingsploegen van buitenschrijnwerk die stuk voor stuk de nodige kennis bezitten om kwaliteit te leveren.

Rudi Thijs BVBA is verdeler van het merk Winsol.
Winsol is een ramenfabrikant uit Izegem met maar liefst 140 jaar ervaring. Ze zijn niet enkel gespecialiseerd in PVC en aluminium ramen en deuren, maar hebben ook rolluiken, poorten en een uitgebreid gamma van zonweringen.

Naast PVC en aluminium buitenschrijnwerk plaatst Rudi Thijs BVBA ook houten ramen en deuren en zijn ze ook gespecialiseerd in verandabouw.
Meer info vind je verder op deze website.

 

winsol